fredag 23 maj 2008

Snart fullbokat

I de lugnaste vatten heter det. Något som sannerligen passar in på Hosjö Open i dessa dagar. För även om det varit tyst på bloggen den senaste tiden så sker det idogt arbete bakom kulisserna. Startfältet på 16 lag är i det närmsta fyllt redan nu vilket är ett tydligt tecken på intresset kring turneringen.

Snart inleds arbetet med att jaga sponsorer och förbereda allt praktiskt kring arrangemanget. Har ni några tips om vilket företag, affär, privatperson eller liknande som kan tänkas vilja ställa upp och sponsra Hosjö Open med varor eller dylikt så är vi väldigt tacksamma om ni mailar eller ringer oss. Kontaktuppgifter finns längre ner på sidan. Arrangörsgruppen är även i full färd med att planera en after beach-tillställning. Vad, hur, när och var det kommer bli vet vi inte själva ännu men så fort allt är spikat så meddelar vi det här.

Slutligen vill undertecknad skänka en tanke till John Terry, vars tårar än idag sitter fastetsade på näthinnan. Kanske är det ödets ironi, men jag kan inte minnas att jag upplevt sådan hjärtskärande sorg på en fotbollsplan sedan Samuel Kuffour skakade av sorg 1999.

Det var också i finalen av Champions League.

Även då skrattade Sir Alex sist.

Inga kommentarer: