torsdag 17 april 2008

Silly Season - Familjedrama x 2


Med mindre än tre veckor kvar tills anmälningsfönstret öppnas är ryktena om lagen i full gång. Det florerar påståenden om gamla lags återkomster, nya bekantskaper och framförallt kontroversiella övergångar. Vi uppmanar er dock att ta dessa uppgifter med en nypa salt hur omskakande de än må vara.

* Förra årets stora överaskningslag, "Pelles Pojkar", ser ut att splittras. Lagets rutinerade pusselbit Pelle Norén har länge antytt att han gärna bildar ett lag med sina söner Jonas och Fredrik i år. Samtidigt har uppgifter om att yngsta sonen Fredrik inte ser positivt på dessa uppgifter kommit fram. Han vill istället bilda ett eget lag med ännu okända medspelare. En källa med god insyn i familjen Norén/Åkerlund säger att stämningen är spänd mellan sönerna. Jonas ska ha uttryckt sig i hårda ordalag om sin bror: ”Det är århundradets svek!”. Fortsättning lär följa.

* I samma veva som ryktet om Pelles planer dök upp står nu Benny Edlund och Magnus Jonsson utan medspelare vid ett eventuellt deltagande i årets turnering. Vad dessa herrar har att säga om det är ännu oklart.

* Den tredje personen som drabbas av familjen Norén/Åkerlunds planer är Simon Andersson som bildade laget "Polaren & Pyret" med bröderna Åkerlund. Han står nu utan lag, hur ”Simpa” ska gå vidare nu får framtiden utvisa.

* I skuggan av soppan Norén/Åkerlund florerar även rykten om att Håkan Johansson planerar att bilda lag med sina söner Johan och Anders Sellgren. Detta skulle slå en kil i laget ”Tragik” bestående av Johan Sellgren, Patric Larsson och Jonas Wängsö. Bloggen har ännu inte lyckats nå någon av parterna. Men som för att öka temperaturen ytterligare påstår Jonas Åkerlund att han och pappa Pelle nu siktar på att värva Anders Sellgren då Fredrik Åkerlund sviker. Upplagt för ett triangeldrama med andra ord.

* Som ni kunnat läsa på bloggen råder det osäkerhet om laget ”Lepra BC” kommer ställa upp med samma trio som senast. Både Tobias Karlsson och Christoffer Johansson har uttryckt missnöje över den tredje länken Axel Hellström vars replik ännu inte kommit. Bloggen väntar med stort intresse.

Sitter du inne på heta silly season-rykten? Maila gärna bloggen.

Inga kommentarer: