tisdag 15 april 2008

Förspelet kan börja!

Ärade medbröder och medsystrar!
Så var det dags igen, fjärde upplagan av Hosjö Open. Denna unika beachvolleybollturnering mitt i den sörmländska myllan som numera vilar på en succéfylld historia. Förra året slog turneringen upp dörrarna för sin nya hemsida, i år har vi valt att istället haka på bloggtrenden för att på så vis sprida Hosjö Opens budskap.

Här kommer ni kunna läsa om lagen i takt med att de droppar in. Ni kommer bli matade med alla nyheter som rör evenemanget. Tillbakablickar och analyser kommer varvas med det hetaste Hosjö Open-svallret och de senaste ryktena om lagen. Kort och gott, här finner ni allt ni behöver veta och lite till om Hosjö Open 2008.

Nu till det viktigaste, anmälan. Vi i arrangörsgruppen har bestämt att ge grönt ljus för alla som vill anmäla sina lag två månader innan turneringsstart. Med andra ord den 5 maj. Detta ger oss några veckor att förbereda diverse ting.

Så var hjulet i rullning!

1 kommentar:

Anonym sa...

Till alla deltgare- jag rekommendera redan nu att ta tag i spänstträningen- groddhopp och indianers bör prioriteras / Carl von Kraemer