måndag 16 juni 2008

After Beach!


När krutröken har lagt sig och historiens fjärde Hosjö Open-vinnare har lyft segerpokalen till folkets jubel på lördagseftermiddagen innebär inte det slutet för Hosjö Open 2008. Nu är det nämligen klart att årets Hosjö Open kommer följas av After Beach på Malmköpings Wärdshus!

Besökarna kan se fram emot tre våningar med disco, signerat Hosjö Opens egna DJ Magnus Westerberg, en än så länge hemlig trubadur på nedervåningen och naturligtvis skönt häng i Hosjö Opens anda. Dessutom kommer arrangörsgruppen genomföra en ceremoni från scenen på övervåningen för att knyta ihop årets Hosjö Open-säck.

Plats: Malmköpings Wärdshus
Tid: 21:00 - 01:00 (preliminärt), den 5 juli 2008.

Åldersgräns: 18 år

Pris: 100 kronor


Festen är bokad och klar, men ännu återstår det finslipning med detaljer innan alla pusselbitar ligger på plats. Därför ber vi er ha överseende med att till exempel tider kan ändras efter hand. Arrangörsgruppen kommer i dagarna slutföra planeringen och då även fastställa om det blir biljettförsäljning eller om det blir först till kvarn i dörren som gäller.

Boka in After Beach på Malmköpings Wärdshus!

1 kommentar:

Anonym sa...

Har just läst igenom hela bloggen, eller ja, nästan. Du skriver bra och underhållande! (Annars hade jag fan inte läst en hel blogg om entusiastiska män och beachvolley.)

Man vet aldrig, kanske dyker man upp...